Hızlı Seçim Sevgiliye Çiçek Doğum Günü Çiçekleri Yeni İş Çiçekleri Yıl Dönümü Çiçekleri Arkadaşa Çiçek Tören Düğün Çiçekleri Geçmiş Olsun Çiçekleri Yeni Bebek Çiçekleri Annelere özel Çiçekler Babalara özel Çiçekler
Kategoriler
empty
En çok satılan çiçekler
empty
Faydalı Bilgiler
empty
Çiçek Sepeti Arama
empty

Batmanda Çiçekçi ,batmanda cicekci ,batman çiçek , çiçeksepeti batman , Batman Çiçek Siparişi - cicek.com, - Batman Çiçekçilik - Batmana çiçek firmalari sevgililer günü irem UluslarArasi Çiçek evi Batman - Burçlar Ve Çiçekler

Koç Burcu
 

 Koçun zamani ilkbahardir. bu dönemde sümbülün çiçekleri ile mutlu olur. yumusak pembe, mavi, mor ve beyaz renkler onu büyüler. ilkbahar çiçeklerini genelde kisin evde ve camin önünde yetistirir. böylece onlarla haftalarca mutlu olabilir.
Çiçegi
Sümbül


Boga Burcu

 Yasama sevinci ile dolu olan boga, canli renklere sahip çiçekleri sever. laleler içinde en genis seçenege sahiptir. farkli tonlarda bulundugu gibi degisik sekillerde de elde edilebilir. eger bir bahçesi yoksa laleler ile dolu bir vazo da yeterli olacaktir.
Çiçegi
Lale


 Ikizler Burcu

 Ikizlerin sembolüdür. çiçeklerin kraliçesi özellikle ikizleri etkiler. ikizler sadece onun çekiciligini degil onun nasil yetistirilecegini de bilir. bakimi ve diger islerine de hakimdir.
Çiçegi
Gül


 Yengeç Burcu

 Akdenizden gelen anemon güçlü renkleri ile yengeci büyüler. yengecin yasam tarzinda oldugu gibi anemonlar da kendilerine özgüdür. rahatsiz edilmeden küçük gruplar halinde yetisirler. küçük veya tasli bahçelerde.
Çiçegi
Akdeniz Lalesi


 Aslan Burcu

 Yüksegi seven aslan çiçeklerde de gösterisli olanlarini sever. orkide bu yüzden favorileri arasindadir. büyüleyici ve alisilmadik renkler onu fazlasiyla etkiler. egzotik güzelligi ile bitkiler ailesinin en büyük üyelerinden olup 25.000 den fazla vahsi büyüyen çesidi vardir.
Çiçegi
Orkide


 Basak Burcu

 Bakiminin kolay ve her yere uymasi sebebiyle margit basak için uygun çiçek dostudur.renkli ve parlak beyazi ile dikkat çeker. basagin balkonda veya bahçedeki tercihi renkli türleridir.
Çiçegi
Margit


 Terazi Burcu

 Çok sik olan terazi barok güzellige sahip dalyalari tercih eder. basit, yari veya tam dolu dalya çesitleri degisik renkli ve yapraklidir. türleri her geçen yil artmaktadir.
Çiçegi
Dalya


 Akrep Burcu

 Akrepler hareketi sever ve her bos zamanlarinda gezi ve yürüyüsler yapar. bu sirada daglarda bulunan dikenlerin güzelligi ilgisini çeker. centiyane gibi diger dag çiçekleri de onu büyüler.
Çiçegi
Esek Dikeni


 Yay Burcu

 Güzel sekli ve hos kokusu ile yayi büyüler. ilk tercihi beyaz kral zambagi olsa da kirmizi ates zambagi alaca renkli Türk zambagi ona mutluluk verir.
Çiçegi
Zambak


 Oglak Burcu

 Çaliskan oglak uzun boylu amarilleri sever. ilk tercihi kirmizi çiçekli çesididir. kendisi gibi ona da özen gösterir ve gelecek yilda da çiçek açmasini saglar.
Çiçegi
Amaril


 Kova Burcu

 Kardelen kistan sonra ilk olarak açan çiçeklerden biridir ve ilkbaharin gelisini haber verir. mutlu kova, çimenleri parlak renkleri ile dolduran ve daha subat ayinda etrafa güzel kokular yayan bu çiçegi çok sever.
Çiçegi
Kardelen


 Balik Burcu

 Ilkbaharda baligin dogumu ile sari renkli nergislerin de çiçekleri açar. ilkbahar çiçegi ünvani ona aittir. özellikle trompet nergisi parlak sari rengi ile büyüleyicidir.
Çiçegi
Nergis

 

empty
Türkiye'nin en büyük çiçekçisine hosgeldiniz. Copyright© 2000-2011 iremcicekevi.net.
Online çiçekçi Irem çicek evi sevdiklerinize en güzel çiçekleri gönderebilir, gelismis çiçek arama sayfalarimizda özel gününüz için en dogru çiçegi seçebilirsiniz. Isterseniz çiçek gönderdiginiz kisiler adres defterinizde saklanacak ve sevdiklerinizin özel günleri her sene size e-mail yoluyla hatirlatilacaktir. Çiçeginiz teslim oldugunda size e-mail ve SMS yoluyla çiçeginizin teslim edildigi bildirilecektir.

OKSIJEN INTERACTIVE

 

empty